موجود

مکس ویندو

نویسنده:

(مسائل حقوقی مرتبط با پنجره های الکترونیکی)

تعداد
قیمت: 137,000 تومان

کشورهای توسعه‌یافته و در حال توسعه به‌طور یکسان و با روند فزاینده‌ای درگیر توسعه نظام‌های تجاری غیرکاغذی هستند که اغلب به‌عنوان بخشی از ابتکارت متنوع دولت الکترونیکی یا در راستای رقابت‌پذیری تجاری محسوب می‌گردد. دولت‌ها پا را از این مرحله نیز فراتر گذارده و در زمینه توسعه پنجره واحد الکترونیکی فعالانه تلاش می‌کنند تا یک برنامه جامع ملی برای مبادله و مدیریت تمامی اطلاعات مربوط به تراکنش‌های تجاری بین تجار و ارگان‌های نظارتی را تدوین و اجرایی نمایند.
برای کسب اطمینان از عملی بودن این برنامه، کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد از طریق شبکه متخصصان سازمان ملل متحد در زمینه تجارت غیر کاغذی وارد عمل شده و راهنمایی را تدوین کرده است.


نظرات مکس ویندو

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

مشخصات کتاب

نویسنده
مترجم
ناشر شرکت چاپ و نشر بازرگانی
تعداد صفحات 120 صفحه
دسته بندی کتاب های تخصصی
تاریخ انتشار 1400
شابک 97896446
قیمت 137,000 تومان
زبان فارسی

فهرست مطالب

رفع مسئولیت   _x000D_ دیباچه       _x000D_ پیش درآمد   _x000D_ فهرست اختصارات _x000D_  بخش اول . مقدمه     _x000D_ الف. پنجره واحد برای تسهیل تجارت   _x000D_ ب. نقطه‌ تلاقی حقوق و فن‌آوری در محیط پنجره واحد  _x000D_ ج. پنجره واحد به‌عنوان ابزاری برای دولت الکترونیک: چالش‌های حقوقی   _x000D_ د. ملاحظات سازمانی برای شناسایی خلاء‌های قانونی    _x000D_ هـ . گامی فراتر: تجزیه و تحلیل خلاء‌های قانونی      _x000D_ روش‌شناسی تحقیق حقوقی     اِعمال یافته‌های تجزیه و تحلیل خلاء حقوقی      بخش دوم. مولفه‌های حقوقی ضروری برای ایجاد یک پنجره واحد ملی _x000D_ الف. مسائل چارچوب حقوقی پنجره واحد _x000D_ ب. اصالت و یکپارچگی: امضاهای الکترونیک   _x000D_ امضاهای الکترونیک - مقدمه‌ای کلی     شناسایی، اعتبارسنجی و اجازه‌ دسترسی     ج. پنجره واحد و امضای الکترونیکی در چشم‌انداز وسیع‌تر      _x000D_ ملاحظات اولیه     رویکردهای قانون‌گذاری نسبت به امضاهای الکترونیک     الگوهای قانونگذاری برای امضاهای الکترونیک     شناسایی فرامرزی امضاهای الکترونیک     د. مسائل کیفیت، حفاظت و نگهداری داده‌ها و دسترسی به آنها _x000D_ مقررات ناظر به کیفیت داده‌ها     حفاظت از داده‌ها و ایمنی اطلاعات     حریم خصوصی داده‌ها نگهداری داده‌ها و بایگانی الکترونیک    دسترسی و به اشتراک‌گذاری داده‌های پنجره واحد    هـ. سایر مسائل حقوقی  _x000D_ مسئولیت حقوقی و حل اختلاف     حقوق مالکیت معنوی و مالکیت پایگاه داده‌ها     موافقت‌نامه‌های سطح خدمات     موافقت‌نامه‌های اجازه به کاربر نهایی یا توافق‌نامه‌ شرایط استفاده      بخش سوم. مطالعات موردی   _x000D_ الف. مطالعه‌ موردی یک: ساز و کار حقوقی پنجره واحد ملی جمهوری کره    _x000D_ پیش‌زمینه و تاریخچه‌ ساز و کار حقوقی     کارکردهای سه قانون اصلی مرتبط با پنجره واحد     مقررات قانون گمرک برای تجارت الکترونیک و پنجره واحد     ب. مطالعه‌ موردی دو: ساز و کار حقوقی پنجره واحد ملی سنگاپور     _x000D_ پیش‌زمینه عملیاتی شبکه تجارت     ساز و کار قانونی شبکه تجارت     توسعه‌اولیه و شرایط کنونی _x000D_ قانون تراکنش‌های الکترونیکی سنگاپور   _x000D_ ملاحظات نهایی     ج. مطالعه‌ موردی سه: تجزیه و تحلیل خلاء قانونی در خصوص پنجره واحد ملی در جمهوری خلق لائوس           _x000D_ مقدمه     تجزیه و تحلیل ساز و کار قانونی توصیه‌ها و تلاش‌های در دست اقدام     د. مطالعه‌ موردی چهار: توسعه‌ پنجره واحد ملی ویتنام   _x000D_ مقدمه     طرح کلی و نقشه‌ راه تجزیه و تحلیل خلاء قانونی     فرآیند تجزیه و تحلیل خلاء قانونی و گزارش نهایی      اصطلاح‌شناسی   _x000D_  منابع و مآخذ    _x000D_  

سخن مولف

بسیاری از مسائل حقوقی تشریح ­شده در این راهنما در مورد زیرساخت حقوقی توسعه­ پنجره­ واحد و تراکنش­های پنجره­ واحد فرامرزی (یا بین­ المللی) عمومیت دارند، چرا که ممکن است هم­پوشانی اساسی بین آن­ها وجود داشته باشد. بدین ترتیب، راهنمای حاضر به عنوان بخشی از اقدامات عملیاتی­ ساز پنجره­ واحد در قوانین ملی، بر نیاز کشورها به کاربرد استانداردهای حقوقی بین ­المللی تاکید دارد تا حتی ­المقدور اطمینان حاصل گردد که پنجره­ واحد از منظر حقوقی قابلیت اجرای تعاملی با سایر تسهیلات پنجره­ واحد ملی و منطقه ­ای داشته باشد.
_x000D_
در مقابل پیش ­زمینه­ مزبور، این راهنما به بررسی فرآیندهایی می­ پردازد که می­توان جهت شناسایی و ارزیابی خلاء­های بالقوه­ فوق­ الذکر در قوانین داخلی دست و پا گیر به کار برد که مانع از اقدامات ذیل می­گردند: اجرای کامل پنجره­ واحد الکترونیکی؛  قابلیت اجرای تعاملی حقوقی و فرامرزی پنجره­ های واحد الکترونیکی؛ و  قابلیت اجرای تعاملی حقوقی پنجره­ واحد با نهاد­های غیردولتی که در تراکنش­های پنجره­ واحد و تجارت الکترونیک (داخلی و فرامرزی) مشارکت می­ نمایند. همچنین به بررسی مولفه­ های حقوقی ضروری می پردازد که شکل­دهنده­ حوزه ­های حقوقی­ ای هستند که باید مد نظر قرار گیرند، و همچنین برخی از ملاحظات سازمانی که بر ایجاد پنجره­ واحد تاثیرگذار هستند. علاوه بر این، قصد دارد تا صاحب ­نظران و سیاست­گذاران حقوقی را از روش­شناسی مناسب و کارآمد جهت انجام تجزیه و تحلیل خلاء­های حقوقی به عنوان قدمی کلیدی در مسیر ایجاد ساز و کار قوانین ملی برای پنجره­ واحد بهره­ مند سازد.
_x000D_
این راهنما بر اساس توصیه ­های شماره­ و شماره­ مرکز تسهیل تجارت و کسب و کار الکترونیک سازمان ملل متحد (UN/CEFACT)، کنوانسیون­ ها و قوانین الگوی کمیسیون حقوق تجارت بین ­الملل سازمان ملل متحد (UNCITRAL)، متون و اقدامات بین­المللی در سازمان جهانی گمرک (WCO) و همچنین تجربیات و اقدامات مطلوبی که برخاسته از اقدامات دولت­ها، سازمان­های مختلف وابسته به سازمان ملل متحد، و سازمان­های بین دولتی (IGO)ها و سازمان­های مردم نهاد (NGO)ها در سطوح ملی، منطقه­ای و بین­المللی طی هشت سال گذشته یا بیشتر هستند تهیه و ایجاد شده است. نسخۀ حاضر، ویرایش نخست سند زنده ­ای است که انتظار می­رود همگام با ادامه­ روند توسعه­ استانداردها و ابزارهای حقوقی در حوزه­ پویای تجارت غیرکاغذی و تجارت الکترونیک متحول گردد.
_x000D_
 

برچسب ها: مکس ویندو

© Copyright 2019 All Rights Reserved

طراحی سایت : نونگار پردازش

سبد خرید 0
مقایسه
0
فهرست مقایسه خالی است